Σάββατο, 22 Αυγούστου 2015 23:28

Κυριακόπουλος στο τιμ | Αρχίζουν οι εγγραφές

Η διοίκηση του ΑΟ Φοίνικας Σύρου συνεχίζοντας να επενδύει στο προπονητικό τιμ της, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη σε αυτό του συριανού προπονητή Κου Κυριακόπουλου Πέτρου.

Ο κος Κυριακόπουλος αναλαμβάνει τα παιδικοεφηβικά τμήματα του συλλόγου-έχοντας επιδείξει επιτυχημένο έργο πάνω σε αυτά σε προηγούμενη θητεία του- ο οποίος θα έχει άμεση και στενή συνεργασία τόσο με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας κο NikolicDuskoόσο και με την υπεύθυνη προπονήτρια των ακαδημιών του συλλόγου Κα Μουστάκα Άννα.

Ο κος Αλτουβάς Γιώργος συνεχίζει να έχει υπό την καθοδήγηση του όλα τα υπόλοιπα αναπτυξιακά-αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου.

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα υπάρχει συμμετοχή αθλητών της ανδρικής ομάδας στις προπονήσεις όλων των τμημάτων ώστε οι μικροί μας αθλητές και αθλήτριες να μάθουν τα μυστικά του βόλλευ από τους καλύτερους.

Οι εγγραφές ξεκινάνε από την Δευτέρα 24 Αυγούστου και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα παρακάτω τηλ

Στον έφορο του συλλόγου κο Στεφάνου Αντώνη 6936564666

Καθώς και στους προπονητές

Κος Αλτουβάς Γιώργος 6977230220

Κος Κυριακόπουλος Πέτρος 6972250058

Κα Μουστάκα Άννα 6937486024

Σε νεότερη ανακοίνωση θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με τις ώρες των προπονήσεων όλων των τμημάτων.

Τέλος η διοίκηση του συλλόγου θα ήθελε να συγχαρεί και να ευχηθεί καλή σταδιοδρομία στους αθλητές και στις αθλήτριες της που πέτυχαν στις πανελλήνιες και θα συνεχίσουν και την αθλητική τους σταδιοδρομία σε ομάδες των πόλεων που πέρασαν.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares